Projectmanager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Epe zoekt Greenmonkeys B.V. een Projectmanager (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier blinken ze uit in het begeleiden en verbeteren van uiteenlopende complexe, technische projecten. Hierbij staan functionaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een startend Projectmanager.

Over de functie

Als startend Projectmanager ben je nauw betrokken bij de lopende projecten en ondersteun je bij het uitwerken van het projectplan. Hier hoort uiteraard ook de begroting, planning en het stakeholder management bij. Door jouw proactieve houding krijg je al snel meer inzichten in de projecten en ga je deze ook steeds meer zelfstandig oppakken en uitvoeren. De projecten binnen deze onderneming zijn uitdagend en vooruitstrevend, maar bovenal van groot belang voor de dienstverlenging.

Hiervoor zoeken ze een ambitieuze en leergierige Projectmanager met praktische kennis van bedrijfsprocessen en ontwikkelingen. Als gedreven aanstormend talent ontwikkel jij je razendsnel tot een onmisbare gesprekspartner voor jouw klanten. Verder ben je ondernemend, nauwkeurig en heb je oog voor detail.

Kom jij hier je projectmanagementskills inzetten? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Vooruitdenker en durft initiatief te nemen
  • Talent voor het coördineren van projecten
  • Je weet het overzicht te houden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek waar veel waarde wordt gehecht aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling
  • Werken met een team van gedreven professionals, collega’s met ambitie
  • Uitdagende junior functie met veel verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1317

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!