Projectmanager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys B.V. een Projectmanager (m/v).

Over het bedrijf

Dit innoverende bedrijf is de verbindende factor tussen telecomproviders en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. Letterlijk, want de corebusiness is het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Projectmanager.

Over de functie

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten gericht op nieuwe ontwikkelingen. Je bent continu op zoek naar manieren om processen te verbeteren, efficiënter te maken en fouten te minimaliseren. Hierbij werk je nauw samen met een diverse groep stakeholders, waaronder technische medewerkers en directie. Je bent in staat om weerstand te overwinnen en een cultuur van samenwerking te creëren.

In deze rol leidt je innovatie projecten en bestuur je de implementatie van innovaties met aandacht voor zowel de menselijke als technologische aspecten. Hierdoor ben je de drijvende kracht achter veranderingen in de organisatie. De projecten die ze uitvoeren zijn ruim van tevoren gepland, waarbij je duidelijkheid hebt over de verwachtingen en verantwoordelijkheden in elke fase van het project. Je begeleidt dit proces zowel intern als naar de klant.

Ben jij een bouwer, ondernemend en communicatief sterk? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • Ruime ervaring in project management op minimaal HBO niveau
  • Je hebt organiserend vermogen en werkt planmatig
  • Ondernemend, innovatief, resultaatgericht en je hebt veel doorzettingsvermogen
  • Sterk in advies- en projectmanagementvaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Volop ruimte voor initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid
  • Auto, telefoon, laptop en thuiswerkmogelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1419

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!