Projectondersteuner (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een Projectondersteuner (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in op maat gemaakte softwareproducten voor bedrijven waarbij ze een sterke nadruk leggen op het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een ervaren Projectondersteuner.

Over de functie

Hier ga jij de rol vervullen van Projectondersteuner; een cruciale functie bij het streven naar een verbeterde informatiebeveiliging en privacybescherming. Gezien het dagelijkse gebruik van vertrouwelijke gegevens is een robuust informatiebeveiligings- en privacybeleid van essentieel belang. Als projectondersteuner draag je aanzienlijk bij aan het verwezenlijken van dit doel.

Je verantwoordelijkheden omvatten zowel de uitvoering als de handhaving van zowel het informatiebeveiligingsbeleid als het privacybeleid. Jouw taak als Projectondersteuner is ervoor te zorgen dat verbeteringsmaatregelen niet alleen worden geformuleerd, maar ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd.

Speel jij graag een centrale rol binnen projecten? Is jouw werk altijd goed georganiseerd en hou je ervan om controle te hebben? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze ineterssante vacature bij jou in de buurt!

Vereisten

  • MBO diploma met een sterk technisch accent
  • Je bent procesmatig ingesteld, werkt stipt en pragmatisch
  • Gestructureerd, flexibel, innovatief, loyaal en doortastend
  • Je bent verbindend en communicatief sterk
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat je kunt verwachten

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Een inspirerende werkomgeving met toegewijde IT-professionals
  • De kans om te werken met geavanceerde technologieën
  • Uitdagende taken en verantwoordelijkheden
  • Goede mogelijkheden en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1658

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!