QA Automation Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ede zoeken wij een QA Automation Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van bedrijfsspecifieke software voor de informatie en communicatie branche. Vanwege de groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

Over de functie

Je werkzaamheden als ervaren QA Automation Engineer zijn hier heel divers, zo ga je onder andere testplannen uitvoeren, beheren én analyseren zodat de efficiëntie en grondigheid van de software verhoogt zal worden. Samen met je collega’s uit het engineering team inventariseer je de processen en bepaal je de requirements. Hierbij staan kwaliteit en gebruikersgemak hoog in het vaandel, als volleerd QA Automation Engineer ga jij alleen voor de beste oplossingen binnen de gestelde tijdslijnen en budgetten.

Hiervoor zoeken we iemand die oplossings- en kwaliteitsgericht te werk gaat, buiten de kaders durft te denken en een echte teamplayer is. Je bent sociaal en je kan je goed manoeuvreren binnen een organisatie. Als QA Automation Engineer ben je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied en weet je feilloos hoe je de wensen van de productieafdelingen kunt vertalen naar praktische oplossingen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op automatiseringsgebied? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • Ruime aantoonbare QA werkervaring
  • Bekend met C#, .NET, Azure DevOps en TFS
  • Analytisch sterk en vindingrijk
  • Durft te pionieren en te experimenteren
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Verantwoordelijke medior functie met veel zelfstandigheid
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
Referentienummer 709