QA Engineer (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Veenendaal zoeken wij een QA Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Deze snel groeiende en internationale organisatie ontwikkelt specifieke software met als doel het werk van de afnemers meer inzichtelijk te maken en te vergemakkelijken. in verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een QA Engineer.

Over de functie

Als ervaren tester kom je hier terecht in het scrum team. Jullie werken samen aan vernieuwing, doorontwikkeling en beheer van het nieuw te bouwen platform. Je bedenkt en ontwerpt structurele oplossingen om verbeteringen te realiseren en te borgen.

Je houd bovendien de kwaliteit van het product in de gaten en nieuwe releases zal je functioneel blijven testen. Hiervoor werk je nauw samen met de ontwikkelaars.

Heb jij een ondernemende instelling en krijg je energie van het behalen van successen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  •  Afgeronde HBO/WO opleiding richting informatica technologie
  •  Ervaring met werken volgens Scrum
  •  Proactieve en doelgerichte houding
  •  Goed kunnen schakelen en samenwerken
  •  Spreekt en schrijft keurig Nederlands en Engels

Wat krijg je ervoor terug

  •  Marktconform salaris met een prima arbeidsvoorwaardenpakket
  • Dynamische en inspirerende werkomgeving met gedreven IT specialisten
  • Mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 334

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.