RPA Consultant (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Oudehaske zoeken wij een RPA Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het vereenvoudigen, digitaliseren en automatiseren van uiteenlopende werkprocessen. Hierbij staan kwaliteit en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met groei van het ICT team is er plaats voor een ervaren RPA Consultant.

Over de functie

Als RPA Consultant combineer je de rol van ICT Consultant met die van RPA Developer. Je gaat hier aan de slag met het designen, optimaliseren en testen van de aangeboden robotica processen. Als RPA Consultant weet jij met jouw expertise, platformkennis en development ervaring kwalitatief hoogwaardige RPA-oplossingen te implementeren én te beheren.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale RPA Consultant die energie krijgt van het optimaliseren van processen met behulp van technologie. Iemand met een klant- en resultaatgerichte houding die continu meedenkt over verbetering en vernieuwing. Verder ben je klantgericht, nieuwsgierig van aard, ambitieus en oplossingsgericht.

Ben je (net) afgestudeerd of heb je al relevante werkervaring? En heb je affiniteit met robotica én houd je van een uitdaging? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze toffe ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Hands-on ervaring in RPA en sterke ICT skills
  • Loyaal, initiatiefrijk, analytisch en gestructureerd
  • Communicatief vaardig op alle niveaus, sterk in teamverband
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek
  • Werken in een team van gedreven professionals
  • Uitdagende en verantwoordelijke positie

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1010

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.