Sales Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Uddel zoekt Greenmonkeys B.V. een Sales Consultant (m/v)

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever ontwikkelt, produceert en geeft innovatieve software uit om uw IT processen zo goed mogelijk te optimaliseren. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Sales Consultant.

Over de functie

In deze rol van Sales Consultant  ga je klanten ondersteunen bij het optimaliseren van ondersteunende processen. Ook help je ze op locatie bij het vaststellen van de wensen en het implementeren van de oplossing. Naast het onderhouden en boeien van je klanten en professionals, ga je ook nieuwe business genereren. Met jouw doortastendheid en commerciële drive weet jij als geen ander nieuwe relaties aan te gaan.

Je bent een Sales Consultant met een passie voor IT. Je bent klaar om die tweede stap in je loopbaan te nemen en hebt hiervoor aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Kom jij het team versterken en samen met hun nieuwe initiatieven bedenken die je gezamelijk in kaart weet te brengen om problemen en uitdagingen op te lossen? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag verder aan deze uitdagende job!

Wat breng je mee?

  • Afgerond technische HBO/WO opleiding
  • Ambitieuze en commerciële instelling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede contactuele eigenschappen

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een marktconform salaris met prima arbeidsvoorwaarden
  • Gedreven collega’s
  • Carrière en opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 222

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!