Scrum Master (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een Scrum Master (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier blinken ze uit in het begeleiden en verbeteren van uiteenlopende (complexe) technische projecten. Hierbij staan functionaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Scrum Master.

Over de functie

Hier fungeer je als Scrum Master als katalysator en high performer teambuilder voor jouw inspirerende team. Samen met hen creëer je een omgeving waarbij leren, fouten maken en weer opstaan een standaard is. Je bent verantwoordelijk voor het uitdragen van een Agile mindset binnen deze organisatie. Je krijgt alle vrijheid om deze uitdagende rol vorm te geven. Als geen ander weet jij op een positieve manier jouw team mee te nemen in het zoeken naar vormen die tot betere performances leiden voor deze innovatieve opdrachtgever.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en ervaren Scrum Master. Iemand met een brede mensenkennis, lef en een flexibele instelling. Verder kan je goed luisteren, helder communiceren en ben je organisatie sensitief.

Ben jij die zelfverzekerde Scrum Master die initiatief durft te nemen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare en relevante werkervaring als Scrum Master
  • Goede gespreksvaardigheden op alle niveaus
  • Overtuigingskracht en klantgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1118

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!