Scrum Master (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Scrum Master (m/v) voor een opdrachtgever in Oene

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier blinken ze uit in het begeleiden en verbeteren van uiteenlopende (complexe) technische projecten. Hierbij staan functionaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Scrum Master.

Over de functie

Als Scrum Master zorg jij ervoor dat Scrum op de juiste manier wordt toegepast en de belemmeringen voor jouw team zo veel mogelijk worden weggenomen. Ook het breder toepassen en naar een hoger plan brengen van de Agile Scrum werkwijze binnen deze innovatieve organisatie behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Kwaliteitbewaking, opleveren, stimuleren, motiveren, ondersteunen en verbeteren horen ook daarbij. Je krijgt hier alle vrijheid om deze uitdagende rol vorm te geven.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en ervaren Scrum Master. Iemand met een brede mensenkennis, lef en een flexibele instelling. Verbinden, creativiteit en coachen zijn voor jou een tweede natuur. Verder ben je pragmatisch en ga je een uitdaging niet uit de weg.

Ben jij in staat om door de operationele, tactische en strategische lagen van deze organisatie te navigeren? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare en relevante werkervaring als Scrum Master
  • Je bent transparant en hebt een open manier van communiceren
  • Durft risico’s te nemen en stelt je daarbij flexibel op
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1312

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!