Scrummaster (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Epe zoekt Greenmonkeys een Scrummaster (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier blinken ze uit in het begeleiden en verbeteren van uiteenlopende ICT projecten. Hierbij staan gebruikersgemak, klanttevredenheid en innovatie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Scrummaster.

Over de functie

Als Scrummaster heb je hier een belangrijke rol binnen het ICT team. Met jouw expertise en enthousiasme help je je collega’s de scrummethodiek toe te passen en zo alles naar een hoger niveau te brengen. Je gaat aan de slag met het verzorgen van de Agile processen, het uit de weg ruimen van belemmeringen en het coachen van jouw teamgenoten. Als geen ander weet jij mensen te verbinden en draagvlak te creëren voor het Agile gedachtengoed.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Scrummaster met passie voor innovatie en mensen. Iemand die actief bij kan dragen aan de transformatie naar een high-performing organisatie en daarvoor de verbinding kan faciliteren voor het veranderen van mindset, gedrag en cultuur. Verder bezit je goede coaching vaardigheden die zich kenmerken door het creëren van een sfeer van vertrouwen en eigenaarschap, zowel op teamniveau als individueel.

Ben jij die Agile minded Scrummaster die het team wil komen versterken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
 • Goede communicatieve vaardigheden op alle niveaus
 • Je bent een onafhankelijke persoonlijkheid en vindt het een uitdaging om het optimale uit je team te halen
 • Teamplayer die goed kan plannen en organiseren
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Moderne werkplek met een team van enthousiaste techneuten
 • Veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1222

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!