Security Engineer (m/v)

Introductie

Voor een vooraanstaande opdrachtgever in Breukelen zijn wij op zoek naar een ambitieuze Security Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf geloven ze dat mens en IT de toekomst maken. Ze leveren hier een functioneel product dat alle data binnen een bedrijf goed, automatisch en snel kan analyseren zodat ze bedrijfsspecifieke informatie direct kunnen gebruiken om hun processen te optimaliseren. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Security Engineer.

Over de functie

ICT en techniek doen jouw bloed sneller stromen. Grote hoeveelheden data is waar het hier om draait en waarin veiligheid voorop staat!

De technologie die ze hier ontwikkelen zorgt ervoor dat bedrijven snel en efficiënt bij hun informatie kunnen komen en de nuttige informatie gelijk kunnen gebruiken. Jij als betrokken en loyale Security Engineer zorgt ervoor dat dit systeem strak geïmplementeerd wordt bij 1 van de klanten. Hierbij zorg je ervoor dat de klant het analyseren zelf niet meer hoeft te doen. Jij zorgt ervoor dat het systeem de juiste informatie visualiseert. Dit doe je door een goed ontwikkeld en veilig dashboard te bouwen.

Vanzelfsprekend komt er hier ook een stukje front-end development bij kijken. Een mooie combinatie van business analytics en functioneel- en technisch beheer. Samen met je team werk je aan de allerbeste oplossingen voor de organisatie.

Staan Code Academy en Tutorials Point bij jou altijd open? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee?

  • Een HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Een goede basis in de IT en ervaring met Splunk is helemaal mooi meegenomen
  • Goede communicatieve vaardigheden op alle niveaus
  • De drive om jezelf continue te ontwikkelen
  • Analytisch sterk

Wat krijg je ervoor terug?

  • Uitdagende en verantwoordelijke functie 
  • Laptop en telefoon van de zak 
  • Mobiliteitsvergoeding; auto van de zaak of OV
  • Uitstekend salaris en voorwaarden
  • Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 306

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.