Security Officer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Breda zoekt Greenmonkeys een Security Officer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist op het gebied van technische dienstverlening. Betrouwbaarheid en efficiëntie staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT security team is er plaats voor een ervaren Security Officer.

Over de functie

Als Security Officer ben je hier verantwoordelijk voor het organiseren en naleven van de (complexe) informatiebeveiligings- en privacy-eisen. In deze coördinerende rol opereer je op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Als geen ander weet jij effectief en prettig te communiceren met de teams en kan zo makkelijk de verbinding leggen. Jij bent een onafhankelijk, daadkrachtige en assertieve sparringpartner die kan overtuigen.

Hiervoor zoeken ze een loyale en betrokken Security Officer. Iemand met verregaande ervaring met securityprocessen en kennis van privacywetgeving. Verder ben je heb je goed tactisch inzicht, werk je klantgericht en denk je in oplossingen.

Ben jij een expert op het gebied van informatiebeveiliging? Laat een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Ervaring met onder andere MS Cloudomgeving, ISO, ISAE, SIEM
 • Ruime aantoonbare werkervaring als Security Officer
 • Je bent pragmatisch, analytisch, resultaatgericht en bovenal doortastend
 • Organisatiesensitief en geduldig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Uitdagende en verantwoordelijk functie
 • Werken met een team van gedreven professionals
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatief, buiten de bekende kaders
 • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1144

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!