Senior Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle is Greenmonkeys op zoek naar een Senior Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software producten die voornamelijk gebruikt worden in de gezondheidszorg. In verband met uitbreiding van het IT team is er plaats voor een Senior Developer met leidinggevende capaciteiten.

Over de functie

Als Senior Developer ga je samen met je collega’s aan de slag met het behalen van nieuwe doelstellingen. Jij tilt het team naar een hoger niveau. Onder jouw vleugels werkt een professioneel team aan de software van de toekomst. Als geen ander weet jij functionele vragen en eisen om te zetten naar technische oplossingen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Senior Developer die technisch zeer ervaren is en het leuk vindt om boven een development team te staan. Dit laat je zien door developers te ondersteunen bij technisch complexe uitdagingen. C#, MSSQL en AWS kent voor jou geen geheimen.

Ben jij die navigator waar ze naar opzoek zijn? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aanpakker die kansen ziet en weet te benutten
  • Standvastig karakter en ambitieus
  • Klantgericht, teamspeler, representatief
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veelzijdige en verantwoordelijke functie met uitdagende werkzaamheden
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1443

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!