Senior Fullstack Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Senior Fullstack Ontwikkelaar (m/v).

Over het bedrijf

Hier leveren ze een echte meerwaarde door het vastleggen en optimaliseren van (complexe) technische processen binnen veel verschillende branches. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gemotiveerde en ervaren Fullstack Ontwikkelaar.

Over de functie

Hier ga je aan de slag met het inrichten en optimaliseren van het software product door het bouwen van tools voor de integratie van development en operations. Hierin staat de klant centraal. Je weet voor hen de wensen te vertalen naar praktische oplossingen waarbij je let op de architectuur, codekwaliteit en het behalen van de doelen. Je levert input over innovaties en denkt na over verbetermogelijkheden. Je hebt hierin een sleutelrol in de technische verbeteringen en vernieuwingen.

Naast een uitdagende, afwisselende functie als Fullstack Ontwikkelaar biedt deze organisatie een informele en open cultuur waarin ook gedacht wordt aan het sociale aspect van werken.

Dankzij jouw technische kennis en oog voor kwaliteit ben jij van onschatbare waarde voor deze opdrachtgever! Heb jij affiniteit met het ontwikkelen van Web Apps en heb je zin om als Fullstack Ontwikkelaar in dit professionele team aan de slag te gaan? Laat dan je CV bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring met PHP en Typescript
  • Affiniteit met MVC/MVVM en ORM
  • Passie voor techniek
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Innovatieve werkplek met fijne collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 486

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.