Senior IT Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys B.V. een senior IT Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Deze waardevolle IT-partner voor het MKB is specialist op het gebied van automatisering. In verband met uitbreiding van het ICT-team is er plaats voor een ervaren IT-consultant.

Over de functie

In deze functie als senior IT Consultant zet je grotendeels in voor consultancy werkzaamheden en ga je projecten leiden, plannen en uitvoeren. Een belangrijke is het voortdurend anticiperen op de behoeften van de klant en het vertalen van hun wensen naar allesomvattende IT-oplossingen. Hier zoeken we iemand die affiniteit met projectmanagement, heeft met IT aanleg en onderhoud en die beschikt over leidinggevende capaciteiten.

In grote lijnen ben je straks dus verantwoordelijk voor het contact en onderhouden van de klant, de voortgang van de projecten, de juiste voor relaties op de juiste plek, beoogde doelen signalen en voor het overdragen van kennis aan de medior en junior consultants .

Heb jij een ondernemende mindset? En ben je gefascineerd door IT-innovaties? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Hoog kennisniveau
  • Communicatief sterk vaardig
  • Analytisch vermogen en resultaatgericht
  • Beschikt over ambitie, motivatie en een positieve houding

Wat krijg je ervoor terug

  • Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met passend salaris
  • Uitdagende functie met afwisselend werk en met veel vrijheid en uitzicht op een vaste baan
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Inspirerende en resultaate collega’s

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 612

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Ga Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.