Senior Product Owner (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in De Bilt zoekt Greenmonkeys een Senior Product Owner (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het aanbieden van diverse logistieke en industriële digitale processen. Hierbij staan klanttevredenheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Senior Product Owner.

Over de functie

Als Senior Product Owner krijg je hier alle ruimte om samen met het development team te werken aan het opzetten en optimaliseren van de aangeboden softwareproducten. Jouw talent om structuur aan te brengen en mensen te verbinden en te inspireren op basis van een scherpe visie helpt hierbij. Je bent een business partner op tactisch en strategisch niveau en creëert samen met de diverse development teams klant- en organisatiewaarde.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Senior Product Owner. Iemand die bekend is met de agile/scrum methodiek en deze in een team ook weet aan te sturen. Je hebt een duidelijke visie en weet de daaruit voortkomende plannen samen met je collega’s en externe partners te realiseren. Je bent analytisch, kunt goed planmatig werken en verliest de commerciële doelen niet uit het oog. Ook ben je in staat samenwerkingsverbanden te vormen met de andere relevante afdelingen en teams binnen deze innovatieve organisatie.

Ben jij een bevlogen en enthousiaste Senior Product Owner met een sterke productvisie én focus op samenwerken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol
  • Communicatief sterk vaardig op alle niveaus
  • Gedreven, energiek, pro-actief en commercieel ingesteld
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Telefoon en laptop van de zaak
  • Moderne (thuis)werkplek
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1486

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!