Senior Product Owner (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Vleuten zoekt Greenmonkeys een ervaren Product Owner op senior niveau (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Bedrijfsachtergrond

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse digitale processen voor logistiek en industrie. Ze hechten grote waarde aan klanttevredenheid en gebruiksgemak. Vanwege de groei van het bedrijf is er een vacature voor een Senior Product Owner ontstaan.

Over de functie

Als Senior Product Owner krijg je volop ruimte om samen te werken met het ontwikkelingsteam aan het ontwerp en de verbetering van de softwareproducten die ze aanbieden. Jouw capaciteiten om structuur te brengen en mensen te verbinden en te inspireren op basis van een scherpe visie zijn hierbij van grote waarde. Je fungeert als zakelijk partner op zowel tactisch als strategisch niveau en werkt samen met diverse ontwikkelingsteams om waarde te creëren voor klanten en de organisatie.

Voor deze positie zoeken ze een toegewijde en loyale Senior Product Owner. Iemand die vertrouwd is met de agile/scrum-methodologie en in staat is deze in een team te leiden. Je hebt een heldere visie en kunt de resulterende plannen samen met collega’s en externe partners verwezenlijken. Je bent analytisch, goed in plannen en verliest de zakelijke doelstellingen niet uit het oog. Bovendien ben je in staat om samenwerkingsverbanden te smeden met andere relevante afdelingen en teams binnen deze innovatieve organisatie.

Ben jij een gedreven en enthousiaste Senior Product Owner met een sterke productvisie en nadruk op samenwerking? Laat het Greenmonkeys weten, zodat we je meer kunnen vertellen over deze boeiende IT-functie bij jou in de regio!

Wat neem je mee

  • HBO-diploma met nadruk op techniek
  • Aanzienlijke aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden op alle niveaus
  • Gedreven, energiek, proactief en gericht op zakelijke belangen
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal

Wat krijg je ervoor terug

  • Competitief salaris met aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse mogelijkheden voor opleiding en training
  • Bedrijfstelefoon en laptop
  • Moderne (thuis)werkplek
  • Gelegenheid voor eigen inbreng en initiatief

Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel, solliciteer dan via de aangegeven ‘solliciteren button’. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor meer specifieke informatie over deze functie in de buurt, stuur Greenmonkeys een WhatsApp-bericht, bel ons of stuur ons een e-mail!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1554

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!