Servicedesk Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys B.V. een Supportdesk Engineer (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Duurzaamheid en klantvriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel. Het aantal klanten van deze onderneming groeit hard en dat brengt extra werk met zich mee. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Servicedesk Engineer.

Over de functie

In de rol van Servicedesk Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van klantvragen op het gebied van ICT. Jij staat centraal tussen de aanleveringspartijen, de eindgebruikers en de development teams. De functie is afwisselend, met veel verantwoordelijkheden en vergt veel van je communicatieve vaardigheden in combinatie met gedegen technische kennis en overtuigingskracht.

Hiervoor zoeken ze een sociale en klantgerichte Servicedeskdesk Engineer. Je beschikt over uitstekende luisterende en schriftelijke vaardigheden. Verder ben je integer, kritisch en leergierig. Je krijgt hier alle ruimte om nieuwe dingen te leren en je door te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Wat neem je mee

  • MBO/HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Klantvriendelijk en behulpzaam
  • Je bent bereid om de nodige opleiding en trainingen te volgen die nodig zijn om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Je bent secuur en accuraat
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitsen en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Interessante fulltime job met doorgroeimogelijkheden
  • Moderne en dynamische werkplek
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
Referentienummer 1467

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!