Servicedesk Medewerker ICT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoeken wij een ervaren Servicedesk Medewerker ICT (m/v).

Over het bedrijf

Deze waardevolle IT partner voor het MKB is specialist op het gebied van automatisering. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Servicedesk Medewerker.

Over de functie

Hier hoef je je geen moment te vervelen; al jouw ICT kennis kun je in deze spilfunctie toepassen en bovendien kom je in aanraking met de modernste technieken. Jouw hulp wordt hier enorm gewaardeerd! Je gaat aan de slag met het beoordelen en oplossen van eerste lijns meldingen en wijzigingen. Je bent in staat om duidelijke afspraken te maken en deze na te komen.

Hiervoor zoeken we een enthousiast Servicedesk Medewerker ICT met sterke communicatieve vaardigheden, Iemand met een grote mate van verantwoordelijkheid en iemand die een voorliefde heeft voor nieuwe technieken en innovatieve oplossingen.

Herken jij je hierin? Vind jij het een uitdaging om binnenkomende ICT-vraagstukken te analyseren en op te lossen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze leuke ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Succesvol afgeronde MBO-4 opleiding met een sterk technisch accent / automatisering
  • Kennis van Windows en Exchange server omgevingen
  • Stressbestendig en flexibel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat krijg je ervoor terug

  • Prima pakket arbeidsvoorwaarden met een mooi passend salaris
  • Inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s
  • Uitdagende job met veel verantwoordelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 587

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.