Servicedesk Medewerker ICT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoeken wij een ervaren Servicedesk Medewerker ICT (m/v).

Over het bedrijf

Deze waardevolle IT partner voor het MKB is specialist op het gebied van automatisering. In verband met groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

Over de functie

Hier hoef je je geen moment te vervelen; al jouw ICT kennis kun je in deze spilfunctie toepassen en bovendien kom je in aanraking met de modernste technieken. Jouw hulp wordt hier enorm gewaardeerd! Je gaat aan de slag met het beoordelen en oplossen van eerste lijns meldingen en wijzigingen. Je bent in staat om duidelijke afspraken te maken en deze na te komen.

Hiervoor zoeken we een enthousiast iemand met sterke communicatieve vaardigheden, iemand met een grote mate van verantwoordelijkheid en iemand die een voorliefde heeft voor nieuwe technieken en innovatieve oplossingen.

Herken jij je hierin? Vind jij het een uitdaging om binnenkomende ICT-vraagstukken te analyseren en op te lossen? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze leuke job!

Wat breng je mee

  • Succesvol afgeronde MBO-4 opleiding met een sterk technisch accent / automatisering
  • Kennis van Windows en Exchange server omgevingen
  • Stressbestendig en flexibel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat krijg je ervoor terug

  • Prima pakket arbeidsvoorwaarden met een mooi passend salaris
  • Inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s
  • Uitdagende job met veel verantwoordelijkheid

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 587