Servicedesk Medewerker ICT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever op ’t Harde zoekt Greenmonkeys B.V. een ICT Servicedesk Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en leveren van de nieuwste IT gerelateerde producten en oplossingen om aan de huidige en toekomstige behoefte te kunnen voldoen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ICT Servicedesk Medewerker.

Over de functie

Als ICT Servicedesk Medewerker bij dit innoverende bedrijf ben je het centrale aanspreekpunt voor jouw collega’s bij alle vragen op het gebied van IT. Jij zorgt dat storingen en andere incidenten zo snel mogelijk zijn opgelost. Kan je het zelf niet oplossen? Dan schakel je de tweedelijns support in. Dit kan telefonisch, via de mail, maar ook face to face. Je coördineert, registreert en classificeert meldingen.

Degene die wij zoeken is betrokken en loyaal. Iemand die voorop loopt als het om verandering gaat en die nieuwe trends en ontwikkelingen in IT-land op de voet volgt. Iemand die relevante werkervaring heeft in de IT en als geen ander weet hoe om te gaan met IT- infrastructuren en netwerken.

Kan jij zelfstandig opereren en heb je een positieve werkhouding? Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-4 opleiding aangevuld met ervaring met het werken op een ICT Servicedesk
  • Ervaring met Office, Windowsomgevingen en Exchange
  • Servicegericht, flexibel en pro-actief
  • Je kunt je werkzaamheden goed prioriteren
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Goede begeleiding en een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden
  • Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid
  • Moderne werkplek
  • Werken in een gezellig team met gedreven collega

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 538

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.