Servicedesk Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hasselt zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren Servicedesk Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van hard- en software producten waarmee dienstverleners veel van hun arbeidsintensieve processen kunnen optimaliseren en vereenvoudigen. In verband met uitbreiding van het IT team is er plaats voor een Servicedesk Medewerker.

Over de functie

Als Servicedesk Medewerker ben je samen met je bevlogen team verantwoordelijk voor het oplossen en analyseren van incidenten én het ondersteunen van de eindgebruikers met IT vraagstukken over het geleverde product. Je stelt gebruikersinstructies op en zorgt voor kennisdeling met collega’s en klanten.

Hiervoor zoeken ze een geduldige, service- en klantgerichte Servicedesk Medewerker die voldoende affiniteit heeft met IT om klanten optimaal te kunnen ondersteunen. Je hebt inhoudelijke kennis van zaken, weet de juiste vragen te stellen en vindt het leuk om de klanten te begeleiden en te adviseren. Je bent nieuwsgierig en een echte aanpakker! Hierdoor weet je problemen doortastend op te lossen of goed gedocumenteerd door te zetten naar de technische partners.

Ben jij die ambitieuze en servicegerichte ICT’er die gestructureerd kan werken? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • ICT gerelateerde opleiding op minimaal MBO+ niveau
  • Ruime aantoonbare en relevante werkervaring
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Flexibele instelling en stressbestendig
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Markconform salaris
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Werken voor een toonaangevend bedrijf
  • Deel uitmaken van een enthousiast team
  • Ruimte voor zelfstandigheid en ontwikkeling middels een opleidingsbudget

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 388

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.