Servicedesk Specialist ICT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys B.V. een Servicedesk Specialist ICT (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en vermarkten van uiteenlopende producten waarbij kwaliteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door hun innovatieve aanpak en creatieve oplossingen blijven ze voortdurend vooruit lopen op de technologie. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een enthousiaste en ervaren Servicedesk Specialist ICT.

Over de functie

In deze functie als Servicedesk Specialist ICT heb je veel verantwoordelijkheid, met name op het gebied van communicatie met de gebruikers over verschillende ICT toepassingen, aanvragen en obstakels. Er is hier genoeg ruimte voor eigen input en veel variatie in je werkzaamheden. Als geen ander weet jij dit bedrijf te helpen groeien naar een nóg hoger kwaliteitsniveau waarbij klantvriendelijkheid, incidentoplossing en telkens verbeteren vanzelfsprekend zijn.

Hiervoor zoeken ze een gedreven Servicedesk Specialist ICT met sterke communicatieve vaardigheden. Jij weet als Servicedesk Specialist ICT een uitstekende ondersteuning te bieden door mee én vooruit te denken. Zo weet je ieder probleem en technisch vraagstuk op de juiste wijze aan te pakken en geef je de eindgebruikers het gevoel dat ze geholpen worden. Verder ben je onderzoekend van aard, klantgericht, heb je een sterk analytisch vermogen en een oplossingsgerichte mindset.

Ben jij die dienstverlenende Servicedesk Specialist ICT? En is jouw kennis van de vereiste systemen up to date? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol
  • Sociale- en communicatieve skills, je bent duidelijk en weet je te verplaatsen in klant en collega
  • Kennis van o.a. Windows Server, Citrix, IOS Devices of Azure is mooi meegenomen!
  • Servicedesk ervaring

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1197

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.