Servicedesk Specialist IT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys BV een Servicedesk Specialist IT (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en vermarkten van producten waarbij kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in het staan ​​staan. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een enthousiaste en ervaren Servicedesk Specialist IT.

Over de functie

Als Servicedesk Specialist ben je binnen het serviceteam verantwoordelijk voor het leveren van support. Je gaat onder andere over het installeren en beheren van hardware en geef je telefonische en remote serviceverlening en ondersteuning van IT-gerelateerde meldingen. Voor deze functie heb je meer dan kennis op het gebied van voldoende vaardigheden en oefenen kunnen worden geïdentificeerd.

Je bent hier als Servicedesk Specialist een zeer belangrijke schakel binnen de organisatie. Technisch gezien mag je diep de inhoud in en dat maakt het niet de standaard servicedesk rol.

Kijk jij verder dan alleen de vraagstelling en ben je in staat hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden? Ben jij techneut die van de weet techneut? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare voorstelling in een rol
  • Sociale en communicatieve vaardigheden, je bent duidelijk en weet je te verplaatsen in klant en collega
  • Kennis van oa Windows Server, Citrix, IOS Devices of Azure is mooi meegenomen!
  • Servicedesk ervaring

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
Referentienummer 565

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Ga Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.