Servicedesk Specialist IT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerkerveen zoekt Greenmonkeys B.V. een Servicedesk Specialist IT (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en vermarkten van uiteenlopende producten waarbij kwaliteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door hun innovatieve aanpak en creatieve oplossingen blijven ze voortdurend vooruit lopen op de technologie. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Servicedesk Specialist IT.

Over de functie

Als Servicedesk Specialist IT lever je support aan eindgebruikers en ga je aan de slag met het analyseren, classificeren en prioriteren van de IT gerelateerde meldingen. Verder houd je je bezig met voortgangbewaking, kennisdeling en denk je actief mee over de optimalisatie van de processen.

Hiervoor zoeken ze een flexibel ingestelde en behulpzame Servicedesk Specialist ICT. Jij weet als Servicedesk Specialist ICT een uitstekende ondersteuning te bieden door mee én vooruit te denken. Zo weet je ieder probleem en technisch vraagstuk op de correcte wijze aan te pakken en geef je de eindgebruikers het gevoel dat ze geholpen worden. Je heb veel interesse om door te blijven leren op het gebied van techniek en proces.

Draag jij straks de verantwoordelijkheid over het verloop van meldingen binnen de IT afdeling? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol
  • Sociale- en communicatieve skills, je bent duidelijk en weet je te verplaatsen in klant en collega
  • Positieve ingestelling en klant- en servicegericht.
  • Kennis van o.a. Windows Server, Citrix, IOS Devices of Azure is mooi meegenomen!
  • Servicedesk ervaring

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een functie met veel vrijheid en flexibiliteit
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1321

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!