Servicedeskmedewerker (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Servicedeskmedewerker (m/v) voor een opdrachtgever in Hierden.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van op maat gemaakte softwareoplossingen, waarbij functionaliteit en veiligheid van het hoogste belang zijn. In verband met uitbreiding van het IT-team is er plaats voor een Servicedeskmedewerker.

Over de functie

Als Servicedeskmedewerker vervul je een cruciale rol als de brug tussen gebruikers en technologie. Je takenpakket is gevarieerd. Naast het oplossen van IT-gerelateerde ondersteuningsvragen, werk je ook ter plaatse voor particuliere internetklanten. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en met collega’s die je graag ondersteunen door middel van persoonlijke coaching en begeleiding.

Voor deze functie zoeken ze een proactieve Servicedeskmedewerker met een enthousiaste persoonlijkheid, een leergierige instelling en een sterke ambitie. Servicegerichtheid en nauwkeurigheid zijn essentieel, en als je kennis hebt van Windows, is dat een pluspunt!

Ben je bedreven in plannen, organiseren en prioriteiten stellen? Laat het Greenmonkeys weten, en we vertellen je graag meer over deze boeiende ICT-rol bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een opleiding met een sterk technisch accent
  • Je toont initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt veel interesse om door te leren op gebied van IT
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en afwisselende functie
  • Diverse opleidingsmogelijkeheden
  • Werken met een professioneel en betrokken team
  • Ruimte voor eigen ideeën

Voor meer informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1578

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!