Sitecore Programmeur (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Hattem zoeken wij een ervaren Sitecore Programmeur (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie. Complexe processen, innovatieve applicaties, hier doen ze er werkelijk alles aan om het gebruikersgemak op ICT gebied binnen bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. In verband met uitbreiding van het ICT team zijn ze opzoek naar een ervaren Sitecore Programmeur.

Over de functie

Hier ben je als Sitecore Programmeur een belangrijk onderdeel van het Agile/Scrum team. Je werkzaamheden zijn divers. Zo neem je actief deel aan het gehele proces van bedenken, ontwerpen, bouwen, meten én leren.

Hiervoor zoeken ze een Sitecore Programmeur met passie voor innovatie en development. Als geen ander weet jij wat er nodig is om de kwaliteit hoog te houden binnen het Sitecore platform. Verder ben je proactief, analytisch sterk en creatief in het vinden van inhoudelijk technische oplossingen. En als je ervaring hebt met HTML, CSS, Javascript of jQuery dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Staat de klant altijd centraal bij jou? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • Minimaal een HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met o.a. MS .NET, TDS, Unicorn, VSTS en TFS
  • Teamplayer, zelfstandig, proactief en toont initiatief
  • Leergierig; altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën binnen jouw vakgebied
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende functie in een team van gedreven professionals
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Voldoende ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden
  • Werken aan uitdagende projecten bij innovatieve opdrachtgevers

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 875

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.