Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Veenendaal zoekt Greenmonkeys B.V. een Software Developer (m/v)

Over het bedrijf

Met al heel wat jaren ervaring is dit bedrijf uitgegroeid tot een vaste waarde in de medische sector. Sinds het ontstaan van deze opdrachtgever zetten ze zich in om hoogwaardige medische producten op de markt te brengen waarbij de gebruikers een meerwaarde ervaren. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een .NET C# C++ Developer.

Over de functie

Hier kom je als ervaren Software Developer te werken in een uitdagende en technische werkomgeving. Je gaat werken aan volledige applicatieontwikkelingen, zowel backend als frontend. Het maken, onderhouden en doorontwikkelen van deze bedrijfsspecifieke software behoort ook tot jouw werkzaamheden. Samen met je collega’s creëer je een robuuste, betrouwbare en veilige omgeving. Voor deze functie is het belangrijk dat je resultaatgericht kunt werken en analytisch en communicatief sterk bent.

Heb jij diepgaande interesse voor techniek en ben jij in staat om de wereld daaromheen te doorgronden en te verbeteren? En wil jij bijdragen aan het ontwikkelen van vernieuwende software oplossingen binnen een hightech industrie? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch of academisch component
  • Kennis van diverse relevante scryptingtalen
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van .NET, C++ en/of C# software ontwikkeling
  • Ervaring in het vertalen van technische ontwerpen naar implementatie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Prima salaris met dito arbeidsvoorwaarden
  • Kans om ervaringen, kennis en expertise te delen met enthousiaste collega’s
  • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden
  • Innoverende werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 228

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.