Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Dorst is Greenmonkeys op zoek naar een Software Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier ontwikkelen ze slimme en innovatieve software oplossingen. Het is een onafhankelijke en creatieve organisatie die oplossingen ontwikkelt op maat van de behoeften van de klant. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Software Developer.

Over de functie

Hier ga je als Software Developer -state of the art- software ontwerpen. In het Agile Scrum team werk je mee aan de bouw en het onderhoud van de verschillende functionaliteiten én het technisch beheer. Ontwerpen, bouwen, implementeren en meedenken over innovatieve oplossingen behoort tot jouw veelzijdige takenpakket. Jouw software zorgt ervoor dat de klant het verschil kan blijven maken in een steeds sneller veranderende en dynamische wereld.

Hiervoor zoeken ze een communicatief vaardige Software Developer die in staat is om op een doelmatige en plezierige manier samen te werken met de andere teamleden. Verder durf je je verantwoordelijkheid te nemen en heb je de drive om jezelf te blijven ontwikkelen. En als je ervaring hebt met CRM en/of CMS dan is dat mooi meegenomen!

Zit jij vol met innovatieve ideeën? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Kennis van onder andere .NET, C#, SQL
 • Bekend met DevOps en de ISO-processen 9001 en 27001
 • Analytisch en accuraat
 • Teamplayer
 • Proactief en altijd op zoek naar verbeteringen en kansen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

 • Prima salaris en dito arbeidsvoorwaarden
 • Werktijden flexibel in te delen
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
 • Thuiswerkmogelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1367

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!