Software Engineer Java (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Software Engineer Java (m/v) voor een opdrachtgever in Nieuwegein.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het aanbieden van diverse logistieke en industriële processen. Hierbij staan Kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gedreven Software Engineer Java.

Over de functie

Hier ben je als Software Engineer Java betrokken bij de architectuur, het design en de nieuwste technologische keuzes. Samen met een professioneel team ga je aan de slag met het bedenken van oplossingen voor complexe problemen op zowel functioneel als technisch vlak.  Ook het opleveren van kwalitatief goede software en herkenbare, werkende klantoplossingen behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Bijblijven en leren binnen het vakgebied en verdiepen in nieuwe technologie past helemaal in jouw straatje.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en communicatief vaardige Software Engineer Java. Iemand met ervaring met cloud based solutions. Met kennis van ZIO en Kafka heb je een streepje voor! Verder heb je een hoog ambitie niveau, durf je initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en werk je graag in teams.

Heb jij een sterk gevoel voor kwaliteit en bouw je graag degelijke en betrouwbare software? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare development werkervaring
  • Ervaring met Java, Scala, Jenkins, Docker en Github
  • Nieuwsgierig en communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken in een breed afwisselend werkveld en in een dynamische omgeving.
  • Uitdagende (complexe) projecten

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1255

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!