Greenmonkeys werft voor Triple-Eye

Software Engineer (m/v)

Introductie

32-40 uur

Kom werken bij Triple Eye, hét bedrijf dat gespecialiseerd en gedrevenis in toegangscontrole en toegangsverlening!

Ben jij een Software Engineer die veiligheid en betrouwbaarheid net zo belangrijk vindt als functionaliteit en design? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als onderdeel van ons multidisciplinaire team werk je aan innovatieve projecten, vanaf de conceptfase tot aan de oplevering van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van software op basis van AngularJS, Bootstrap, JavaScript, NodeJS en Mongo DB. Daarnaast ben je een expert in het installeren en onderhouden van Linux systemen, het maken van Bash en andere shell scripts en het veilig verwerken, opslaan en communiceren van data. Het inrichten, configureren en onderhouden van NGINX behoort ook tot jouw takenpakket.

Als jij ook nog eens kennis hebt van C/C++ en ervaring hebt met Docker en Kubernetes, is dat helemaal mooi meegenomen! Net als ervaring in Native Android en IOS app ontwikkeling op basis van Delphi.

Bij ons draait alles om samenwerking en veiligheid, dus verwachten we dat je goed kunt functioneren in teamverband en dat je proactief en oplossingsgericht bent. Daarnaast beschik je over een analytisch vermogen, waarbij je de belangrijke informatie van een situatie kunt onderscheiden en deze ordent in hoofd- en bijzaken.

Om voor deze uitdagende rol in aanmerking te komen, heb je minimaal een HBO-diploma in Embedded Systems, Industriële Automatisering of Informatica en minimaal 10 jaar werkervaring nodig, waarvan 5 jaar in relevante werkveld.

Bij ons krijg je de ruimte om je te verdiepen in nieuwe technologieën en jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een fijne werksfeer in een rustige landelijke omgeving, uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Ben jij de Software Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan nu en ontdek wat Triple Eye BV voor jou kan betekenen!

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1441