Software Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattemerbroek zoekt Greenmonkeys B.V. een Software Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het investeren in bedrijfsspecifieke innovaties. Hierbij staan duurzaamheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team zijn ze opzoek naar een ervaren Software Engineer.

Over de functie

Hier ga je als Software engineer in samenwerking met de Project- en Informatiemanager aan de slag met uitdagende IT-projecten. Je fungeert ook als tweede lijns-ondersteuning voor de gebruikers, waarbij de eerstelijns-servicedesk van een externe organisatie grotendeels het eerste aanspreekpunt is. Je werkzaamheden zijn divers. Zo ga je onder andere aan de slag met inrichting-, migratie-, optimalisatie- en beheerwerkzaamheden. Als geen ander weet jij je vast te bijten in complexe vraagstukken en hiervoor de best passende technische oplossingen aan te bieden.

Hiervoor zoeken ze een zelfstandige en pro actieve Software Engineer met passie voor software ontwikkeling. Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die ervaring heeft met API en Applicatie development. En als je al ervaring hebt met BI-tooling dan is dat helemaal mooi meegenomen! Verder werk je nauwkeurig, ben je flexibel en loyaal en kan je goed plannen en organiseren.

Ben jij die ambitieuze en resultaatgerichte Developer die kwaliteit levert? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante en uitdagende ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met o.a. Azure, Office 365, .NET, C#, JSON, XML en VLAN
  • Sterke communicatieve skills op alle niveaus
  • Analytisch en klantgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Moderne werkomgeving waar passie, sfeer en kwaliteit voorop staan
  • Leuk team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
Referentienummer 894

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.