Software Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Software Ontwikkelaar (m/v) voor een opdrachtgever in Hattem.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. Functionaliteit en innovatie staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Software Ontwikkelaar.

Over de functie

Ben jij een gedreven Software Ontwikkelaar met passie voor het creëren van innovatieve oplossingen? Hier draait jouw rol om het ontdekken, ontwerpen en implementeren van cutting-edge oplossingen. Jouw verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en omvatten alles, van het ontwikkelen van nieuwe features tot het optimaliseren van processen en kwaliteitsverbetering. Je hebt een scherp oog voor de nieuwste technologieën en methodologieën om de ultieme gebruikerservaring en prestaties te realiseren.

Voor deze uitdagende positie zijn ze op zoek naar een georganiseerde en nauwkeurige Software Ontwikkelaar. Jij bent in staat om conceptuele ideeën moeiteloos om te zetten in robuuste technische ontwerpen en begrijpt hoe je de behoeften van gebruikers kunt vertalen naar functionele oplossingen. Bovendien ben je altijd goed op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en technieken.

Heb je altijd al willen werken in een Agile en dynamische teamomgeving? Aarzel niet om contact op te nemen met Greenmonkeys, want wij vertellen je graag meer over deze boeiende ICT-functie die beschikbaar is bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Goede kennis van .NET en C#
  • Proactief, leergierig en zelfstandig
  • Je kunt je goed vinden in technieken als React en Azure of je hebt daar interesse in
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Persoonlijk en professioneel verder groeien door middel van coaching en opleiding
  • Agile werkomgeving
  • Vrije werksfeer
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer details over deze ICT vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1653

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!