Software Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Software Ontwikkelaar (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het automatiseren, produceren en uitgeven van complexe, bedrijfsbrede softwareoplossingen. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Software Ontwikkelaar.

Over de functie

Als Software Ontwikkelaar ben je nauw betrokken bij de ontwerp- en architectuurwerkzaamheden van de betreffende softwaretoepassingen. Je implementeert wijzigingen die resulteren in duurzame en verbeterde oplossingen. Je hanteert een praktische aanpak, zonder het langetermijnperspectief uit het oog te verliezen.

Hiervoor zoeken ze een klantgerichte en kwaliteitsbewuste Software Ontwikkelaar die bekend is met onder andere .NET, MS SQL Server en Angular(JS). Iemand met een ongekende passie voor programmeren. Je bent communicatief, gedreven en ondernemend.

Wil jij jezelf continu blijven verbeteren, de beste blijven en werken aan toffe projecten? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO of WO diploma met een sterk technisch accent
  • Je werkt gestructureerd, bent proactief en leergierig
  • Je bent betrokken en kritisch
  • Je bent een doorzetter en loyaal
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Thuiswerkmogelijkheid
  • Interessante functie met doorgroeimogelijkheden
  • Fijne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatieven

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1675

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!