Software Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Epe zoekt Greenmonkeys een Software Ontwikkelaar (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. Klanttevredenheid en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een allround Software Ontwikkelaar.

Over de functie

Als Software Ontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de oplevering van (complexe) software ontwikkelingsprojecten. Dit omvat niet alleen het configureren, implementeren, optimaliseren en monitoren van software, maar ook een scala aan uiteenlopende en innovatieve projecten, waarbij je van A tot Z betrokken bent.

Voor deze technische allround rol zoeken ze een betrokken en loyale Software Ontwikkelaar met overtuigingskracht en goede plannings- en organisatievaardigheden. Je bent open-minded, professioneel en klantvriendelijk.

Als jij sterk bent in het onderhouden en verbeteren van software ontwikkelomgevingen en je wilt werken in een dynamische en innovatieve omgeving, dan nodigen wij je uit om te solliciteren op deze interessante ICT baan bij jou in de buurt. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer!

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Goede kennis van Linux, C/C++, K8s en Delphi
  • Je bent in staat om in korte tijd nieuwe technieken en werkwijzen eigen te maken
  • Je bent ondernemend en hebt een frisse kijk op het geheel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven IT professionals
  • Moderne werkplek
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1459

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!