Software Tester (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Ermelo zoeken wij een Software Tester (m/v).

Over het bedrijf

Dit groeiende bedrijf biedt uiteenlopende diensten op het gebied van informatietechnologie waarbij flexibiliteit en personalisering hoog in het vaandel staan.

Over de functie

In deze rol als junior Tester ga je functionele tests uitvoeren en daarbij doe je veel kennis op van de ondersteunende software. Je gaat software testen om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de requirements. Je bent goed in het strategisch uitdenken en vaststellen van eventuele risico’s en maakt hiervoor gebruik van de testmethodieken om zo snel en efficiënt mogelijk applicaties te testen. Hiervoor schakel je veel met je collega’s uit het development- en scrumteam.

Je krijgt hier de mogelijkheid om bij een succesvol en groeiend bedrijf te werken en om bij te dragen aan de automatisering van testscripts. Begeleiding in persoonlijke ontwikkeling vinden ze hier erg belangrijk wat betekent dat er meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden zijn.

Ben jij klaar voor die carrière in de IT? Heb jij sterke communicatieve vaardigheden en heb je een drive voor continue verbetering? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante job!

Wat breng je mee

  • (Pas) afgeronde HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Conceptueel onderlegd en denkt in oplossingen
  • Oog voor kwaliteit en een pragmatische instelling
  • Effectief samenwerken in een team

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidvoorwaardenpakket
  • Budget voor opleidingen en trainingen
  • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Interesse?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Harry Voss  
06-23465519
Referentienummer 504