Software Tester (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Oppenhuizen zoekt Greenmonkeys een Software Tester (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist als het gaat om verregaande innovaties op het gebied van data, implementaties en software ontwikkeling. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Software Tester (m/v).

Over de functie

Hier speel je als Software Tester een cruciale rol in een van de Agile teams en ga je werken aan het uitbouwen van de digitale diensten. Jouw skills gebruik je in het software ontwikkelproces om kwaliteit te analyseren, te valideren én te verbeteren. Als geen ander weet jij actief bij te dragen aan het product en heb je oog voor continu verbeteren, zowel met betrekking tot de software als tot de manier waarop je werkt.

Hiervoor zoeken ze een zelfstandige, betrokken en loyale Software Tester. Iemand die ervaring heeft met het testen en inspecteren van websites vanuit verschillende browsers. Verder ben je proactief, communicatief, verbindend en overtuigend.

Ben jij die gepassioneerde Agile Tester die steeds risico’s analyseert en de softwarekwaliteit inzichtelijk maakt voor de klanten? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met werken binnen een Agile gedreven omgeving
  • In staat om snel te schakelen met je collega’s
  • Betrouwbaar, zorgvuldig en analytisch
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Moderne werkplek met de nieuwste technieken
  • Verantwoordelijke en uitdagende doorgroeifunctie
  • Een fulltime baan vol kansen en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden
  • Professioneel team van gedreven collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1243

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!