Solution Architect (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hilversum zoekt Greenmonkeys een Solution Architect (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier bieden ze dienstverlenende activiteiten aan op het gebied van informatietechnologie. Hierbij staan innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Solution Architect.

Over de functie

Als Solution Architect vertaal je vanuit een hoog abstractieniveau de eisen en wensen van de klant naar een logische en goed onderhoudbare oplossing. Je beschrijft de betrokken bedrijfsprocessen en de wijze waarop dit door IT wordt ondersteund. Je bent verantwoordelijk voor het systeemontwerp, de systeemkwaliteit en de performance van het aan jouw toegewezen ICT-vakgebied.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Solution Architect die een natuurlijke manier van functioneel begeleiden/(bij)sturen heeft en de kennis en drive om de dienstverlening te verbeteren. Je bent leergierig en nieuwsgierig waardoor je in staat bent je snel in te kunnen lezen in de (complexe) materie en het gesprek te zoeken met de klant. Daarnaast ben je overtuigend en oplossingsgericht.

Heb jij een sterk analytisch vermogen en is kennis overdragen één van jouw krachten? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding gevolgd met een sterk technisch accent
 • Ruime kennis van o.a.: .NET, Azure, BPMN, TOGAF en NoSQL
 • Hands-on ervaring met de implementatie van data platformen
 • Inspirerende persoonlijkheid met een gezonde dosis humor
 • Je hebt een klantgerichte houding en pragmatische aanpak
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Uitdagende en veelzijdige functie
 • Werken bij een professionele en enthousiaste organisatie
 • Ruimte voor ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • Werken met de nieuwste technieken
 • Auto van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via Whats App een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1387

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!