Specialist Applicatiebeheer (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als Specialist Applicatiebeheer in Assen?

Voor een vooraanstaand bedrijf is Greenmonkeys op zoek naar een Specialist Applicatiebeheer. In deze coördinerende rol ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van bedrijfsspecifieke softwaretoepassingen. Je werkt nauw samen met interne klanten en collega’s om de digitale transformatie te ondersteunen, met een focus op cloudgebaseerde oplossingen en gegevensanalyse. Dit bedrijf, met een rijke geschiedenis en een sterke internationale aanwezigheid, biedt een stimulerende omgeving waar groei en persoonlijke ontwikkeling vooropstaan.

Nieuwsgierig geworden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

 • Salaris tussen € 4.000 – € 5.500
 • Uitstekend pensioen en een 13e maand
 • 40 uur per week
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een winstdelingsregeling
 • Werken in een ambitieuze en gezonde familieonderneming met een informele cultuur

Wat breng je mee?

 • Een HBO-diploma in de richting van Business & IT of een vergelijkbaar vakgebied
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een operationele setting
 • Kennis van en ervaring met Microsoft 365, CRM-systemen en BI
 • Vaardigheid in projectmanagement, planning en organisatie
 • Een klantgerichte, proactieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Een teamspeler die ook zelfstandig kritische vragen durft te stellen
 • Bereidheid tot reizen naar internationale locaties
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1795

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!