Sr. Web App Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys B.V. een Senior Web App Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier ontwikkelen, verkopen en onderhouden ze geavanceerde software-, hardware- en netwerksystemen. Ze zijn in staat om bedrijven en consumenten volledig te kunnen voorzien van alle mogelijke IT eindoplossingen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Senior Web App Developer.

Over de functie

Alles is maatwerk. Nieuwe klanten met telkens nieuwe wensen en ideeën, zorgen voor een continue vraag naar nieuwe IT functionaliteiten, mogelijkheden en optimalisaties. Samen met het development team ben je bezig (zowel front-end als back-end) om het beheersysteem iedere keer naar een volgend, hoger niveau te tillen.

Als ervaren Web App Developer heb je veel verantwoordelijkheden binnen een (complex) project en bepaal je grotendeels zelf hoe je planning eruit komt te zien.

Is innoveren en experimenteren helemaal jouw ding? Ze zoeken een ervaren en flexibele fullstacker die de organisatie weet te overtuigen met zijn/haar state-of-the-art systemen!

Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze ineterssante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ruime aantoonbare werkervaring in Typescript met behulp van Angular
  • Ervaring met diverse Design Patterns
  • Ondernemende instelling
  • Klantgericht kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Fulltime of parttime functie met uitzicht op een vaste baan
  • Inspirerende collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 325

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.