Startend C++ Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een internationaal en innoverend bedrijf in Zeist zoekt Greenmonkeys B.V. een startend C++ Ontwikkelaar (m/v).

Over het bedrijf

Bij dit erkende en een van de meest vooraanstaande bedrijven in de veehouderij produceren en distribueren ze ultramoderne apparatuur die wereldwijd gebruikt wordt. Ze zijn toonaangevend in het ontwerpen en construeren van systemen in de branche en hier passen ze hun zelf ontworpen geavanceerde technologie toe. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een C++ Ontwikkelaar.

Over de functie

Als Junior C++ Ontwikkelaar bij dit bedrijf, ga je na een gedegen inwerk periode integratie oplossingen ontwerpen en ontwikkelen. Je bent technisch onderlegd en je kunt in elke fase van een project functioneren. De behoeften en de wensen van de klant staan daar natuurlijk in centraal. Je gaat ervoor zorgen dat de uiteindelijke oplossing geprogrammeerd en geïmplementeerd wordt. Om hierin succesvol te zijn beschik je over goede communicatieve kwaliteiten, heb je een analytisch vermogen en een gezonde dosis enthousiasme.

Dus heb jij al enige ervaring als ontwikkelaar of heb je net je opleiding afgerond en lijkt het je leuk om het ontwikkel team te komen verstreken? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO Embedded Systems Engineering of vergelijkbare opleiding
  • Ervaring met .NET, C#, Azure, SQL, Agile/Scrum
  • Passie voor technologie
  • Een innovatieve mindset

Wat krijg je ervoor terug

  • Een uitdagende functie bij een leuke, open en innovatieve werkgever
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een organisatie met een platte structuur en
  • ondernemende houding
  • Een mooi passend salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 317

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.