Startend Full-stack Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in Harderwijk zoeken wij een startend Full-stack Ontwikkelaar (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze in staat om bedrijven en consumenten volledig te kunnen voorzien van alle mogelijke IT eindoplossingen. Hier ontwikkelen, verkopen en onderhouden ze specifieke en geavanceerde software-, hardware- en netwerksystemen.

Over de functie

Hier kom je te werken in een multifunctioneel en zelforganiserend team waarin je slimme software gaat ontwikkelen. In deze functie zal je zowel front-end als back-end combineren voor de realisatie van maatwerk (web)applicaties.

Als Full-stack Ontwikkelaar wordt je uitgedaagd om jouw frisse blik, creatieve ideeën en vers opgedane IT kennis actief te delen met je collega’s. Ze bieden je hier de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, binnen een team waar professionaliteit en deskundigheid wordt gecombineerd met veel vrijheid en een prettige, informele werksfeer.

Heb jij net je diploma op zak of zie jij een toekomst als startend Full-stack Ontwikkelaar helemaal zitten? Pak dan deze kans en ga aan de slag bij deze innoverende opdrachtgever! Wij helpen je graag mee om jouw carrière met deze toffe job een boost te geven.

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch component
  • Op de hoogte en kennis van de nieuwste technieken en Design Patterns
  • Leergierig en een gezonde dosis ambitie

Wat krijg je ervoor terug

  • Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met passend salaris
  • Fulltime functie met veel vrijheid en uitzicht op een vaste baan
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Inspirerende en gedreven collega’s

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer: 330