Supervisor ICT (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Supervisor ICT voor een opdrachtgever in Rosmalen (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve werkgever staat bekend om zijn expertise in informatietechnologie en legt veel nadruk op vakkundigheid en integriteit. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Supervisor ICT.

Over de functie

Als Supervisor ICT speel je een cruciale rol in het aansturen van de ontwikkelingsteams. Je fungeert als motor achter technologische vooruitgang en waarborgt de uitmuntende kwaliteit van de betreffende softwareproducten. Als geen ander weet jij het team te begeleiden én te coachen. Je faciliteert je team in het behalen van de gestelde organisatorische- en afdelingsdoelstellingen.

Hiervoor zoeken ze een daadkrachtige Supervisor ICT. Als inspirerende leider ben je bedreven in het begrijpen en spreken van de technische taal van het team en kunn je effectief communiceren met andere delen van de organisatie vanuit een centrale positie. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn dan ook van cruciaal belang in deze rol.

Ben jij dé drijvende kracht achter techniek, innovatie en processen inzake softwareontwikkeling? Laat een berichtje achter bij Greenmoneys en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met het aansturen van ICT teams
  • Kennis van o.a.: Saas, testprocessen en de Agile werkmethodiek
  • Analytisch vermogen 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring met een goed pakket arbeidsvoorwaarden
  • Veelzijdige baan met grote verantwoordelijkheid
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken en een thuiswerkvergoeding
  • Ruim opleidingsbudget
  • Samenwerken met een groep enthousiaste professionals

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1778

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!