Support Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Consultant (m/v) voor een opdrachtgever in Nijkerk.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige adviesdiensten die organisaties helpen om hun doelen te bereiken en te overtreffen. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Consultant.

Over de functie

Je gaat als Consultant aan de slag met het geven van advies en ondersteuning aan de klant. Ook neem je HR- en salarisadministratieprocessen van de klant over en zet deze om naar praktische configuraties, analyseert problemen of veranderingen, en vertaalt deze naar doeltreffende oplossingen.

Hiervoor zoeken ze een ambitieuze Consultant die affiniteit heeft met systemen en processen. Je bent analytisch, resultaatgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Deze functie is zowel op junior als medior niveau in te vullen. Indien je nog geen ervaring hebt, maar wel over de benodigde competenties beschikt, bieden ze je hier de mogelijkheid om de gewenste competenties te leren en je de ins en outs van het vak eigen te maken.

Wat breng je mee?

  • MBO of HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Je bent initiatiefrijk en werkt gestructureerd
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent steeds op zoek naar verbetering
  • Een innemende persoonlijkheid om snel te kunnen verbinden met anderen
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands zijn essentieel

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een stimulerende werkomgeving waar jij je leergierigheid helemaal kwijt kunt
  • Opleidingsmogelijkheden, waardoor jij verder kunt groeien in jouw carrière als Consultant
  • Doorgroeimogelijkheden

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1712

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!