Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys B.V. een Support Engineer (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van digitale systemen waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Support Engineer.

Over de functie

Als Support Engineer heb je veel contact met je klanten, en ben je vooral bezig met incidenten en het beheer hiervan. Door jouw expertise fungeer je als vraagbaak voor je klanten én collega’s. Je takenpakket is verder heel divers. Zo ga je onder andere aan de slag met het uitvoeren van werkzaamheden bij je klanten en werk je aan proactieve beheertaken. Ook het maken van data analyses en rapportages behoren tot je werkzaamheden. Als geen ander weet jij technisch onderzoek uit te voeren naar systeemupgrades om de haalbaarheid, kosten, benodigde tijd en compatibiliteit te bepalen.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Support Engineer met een commerciële instelling die procesmatig een bijdrage levert aan het verder optimaliseren van de serviceorganisatie. Je hebt hiervoor een helicopterview en fungeert als spin in het web die eigen initiatief toont en geen lastig vraagstuk uit de weg gaat. Verder volg je de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet.

Staat kwaliteit leveren bij jou centraal? Kom jij met sterke verbetervoorstellen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-4/HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met RFID technologie
  • Klantvriendelijk en oplossingsgericht
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Duits en Nederlands
  • In bezit van rijbewijs B

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Fijne werkplek met gemotiveerde collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 760

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!