Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Leeuwarden zoeken wij een junior Support Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier verbinden ze, middels speciaal ontwikkelde software, de eindgebruiker met het productieproces; met als doel het verkoop- en productieproces zo efficiënt mogelijk in te kunnen richten. In verband met de sterke groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een nieuwe enthousiaste techneut!

Over de functie

Wil jij succesvolle organisaties helpen te focussen op hun core business? Als Support Engineer help je je klanten bij de integratie van de aangeboden software in hun (pre)productieprocessen. Je gaat ze helpen zodat ze meer kunnen bereiken met de juiste technologie. Verder zet je digitale dealer kanalen op, maak je engineering processen slimmer en ga je de productie aansturen.

Hierin heb je een nauwe samenwerking met je collega’s uit het development team. Samen met hen ben je ook verantwoordelijk voor de support-content en het actualiseren en optimaliseren van de werkinstructies. Je hebt hierin een groot oplossend vermogen waarbij je technische vaardigheden op de test worden gesteld. Al met al een mooie kans om hier jouw eerste stappen van je IT carrière zetten!

Bezit jij een dosis engelengeduld en ben jij die nieuwsgierige en onderzoekende Support Engineer? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante startersfunctie!

Wat breng je mee?

  • HBO/WO diploma werktuigbouwkunde of bedrijfskunde
  • Grote affiniteit met MS Exel, CAD, ERP of MS Power platform
  • Behulpzame,- klantvriendelijke- en flexibele instelling
  • Positieve mindset
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veelzijdige en verantwoordelijke groeifunctie bij een solide organisatie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 598