Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys B.V. een Support Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Innovatie, deskundigheid, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn kernwoorden bij dit bedrijf. Ze helpen diverse bedrijven om bedrijfsprocessen te beheren en hebben daarvoor een slim systeem gebouwd. Deze software helpt verschillende marktsegmenten om meer geautomatiseerd te werken. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Support Engineer.

Over de functie

Als Support Engineer ga je aan de slag met het oplossen van inhoudelijke en technisch uitdagende incidenten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers. Je handelt meldingen van hen af, en lost de meer complexe incidenten en wijzigingen op. De meldingen die je niet kan oplossen, wijs je toe aan het juiste team. Het is jouw rol om deze meldingen te coördineren en in de gaten te houden zodat ze worden afgehandeld binnen de gestelde servicenormen.

Ook ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kennisdocumenten en ga je mede vormgeven aan verbetering van de support processen.

Je leest het: De supportafdeling is essentieel voor de klanttevredenheid! Ben jij secuur en accuraat? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO diploma Technische Bedrijfskunde of soortgelijk
  • Je neemt initiatief en blijft continu bijdragen aan nóg betere klantbeleving en optimalisatie
  • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met de hectiek van onvoorziene problemen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Oplossings- en service gericht en stressbestendig

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende functie in een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is
  • Enthousiaste collega’s met veel kennis
  • Ruimte voor persoonlijke groei door middel van scholing

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 526

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.