Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een internationale opdrachtgever in Muiderberg zoekt Greenmonkeys B.V. een Support Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke data en software producten. Hierbij staan gebruikersgemak, privacy en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Support Engineer.

Over de functie

Als creatieve en overtuigende Support Engineer ga je hier samen met je collega’s aan de slag met beheer, ondersteuning en implementatie. Van A tot Z ben jij een belangrijke schakel. Je zorgt er voor dat alles operationeel blijft, onderhouden wordt en makkelijk te gebruiken is. Met jouw probleemoplossend vermogen en oplossingsgerichtheid weet je iedere situatie tot een tevreden eind te brengen met net die extra toegevoegde waarde voor de klant.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Support Engineer die de termen zoals disaster recovery, encryptie, backup en compressie begrijpt als geen ander. Verder heb je van nature een klantvriendelijke en servicegerichte houding en weet je prioriteiten te stellen.

Heb jij passie voor ICT? En ga jij ‘aan’ bij het oplossen van (on)mogelijke problemen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Brede kennis en ruime aantoonbare werkervaring van/met ICT, met in het bijzonder support cloud werkzaamheden
  • Ervaring met Hyper V, VMware, Linux en Windows
  • Proactief, behulpzaam en nauwkeurig
  • Goed in plannen en organiseren
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en afwisselende functie in een team van gedreven professionals
  • Moderne werkplek met de nieuwste technieken
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1038

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.