Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Ede zoeken wij een ervaren Support Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van bedrijfsspecifieke software voor de informatie en communicatie branche. In verband met uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een nieuwe collega.

Over de functie

Hier ga je als Support Engineer dagelijks technische ondersteuning bieden aan (internationale) klanten en collega’s. In veel opzichten ben je dus het visitekaartje van deze opdrachtgever. Je vindt het een sport om een uitdaging zo goed en effectief mogelijk op te lossen en naast het gebruik van je eigen kennis en ervaring vind je het prettig om samen met je collega’s op zoek te gaan naar antwoorden.

Je zorgt verder onder andere voor een juiste aanname, registratie, oplossing en bewaking van de serviceverzoeken en (complexe) incidenten. Je managet de verwachtingen en bevordert de klanttevredenheid. Ook het ondersteunen, instrueren en begeleiden van je collega’s behoort tot je werkzaamheden.

Hiervoor zoeken we iemand die goed kan luisteren en uitvragen om zo de verzoeken van de klant te achterhalen. Je hebt een flexibele mindset en hebt ervaring met webserver- en cloudplatformtechnologieën.

Vind je het leuk om je klanten te redden van software issues? Heb jij die positieve drive voor een hoge klanttevredenheid? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring met o.a. IIS, MS Azure Cloud, AWS, Windows Server en SQL
  • Teamplayer, analytisch vermogen en gestructureerd kunnen werken
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende medior rol bij een ambitieuze organisatie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
Referentienummer 710