Support Medewerker IT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys een Support Medewerker IT (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en aanbieden van bedrijfsspecifieke softwareproducten. Functionaliteit en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ambitieuze Support Medewerker IT.

Over de functie

Als Support Medewerker IT functioneer je als een belangrijke schakel tussen de gebruiker en de techniek. Je werkzaamheden zijn divers. Naast het oplossen van IT gerelateerde hulpvragen werk je ook op locatie voor particuliere internetklanten. Je krijgt veel ruimte om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren samen met collega’s die jou graag helpen door het geven van persoonlijke coaching en begeleiding.

Hiervoor zoeken ze een ondernemende Support Medewerker IT met een enthousiaste persoonlijkheid, een leergierige instelling en een gezonde dosis ambitie. Verder ben je servicegericht en werk je nauwkeurig. En als je kennis hebt van Windows dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Kun jij goed plannen, organiseren en prioriteiten stellen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze toffe ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een opleiding met een sterk technisch accent
  • Je toont initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt veel interesse om door te leren op gebied van IT
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en afwisselende functie
  • De mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen
  • Werken met een professioneel en betrokken team
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig Greenmonkeys van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1512

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!