Support Medewerker IT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Genemuiden zoekt Greenmonkeys B.V. een Support Medewerker IT (m/v)

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft een passie om complexe zaken eenvoudig te maken. Ze zorgen met hun producten voor een eenvoudigere en efficiëntere samenleving. De producten van deze opdrachtgever worden nationaal door nagenoeg iedereen gebruikt en ook de internationale markt breidt enorm uit. Naast dit alles heeft dit bedrijf duurzaamheid, inzicht, betrouwbaarheid, en innovatie hoog in het vaandel staan. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Support Medewerker IT.

Over de functie

Als Support Medewerker IT ben jij het eerste aanspreekpunt van deze organisatie. Het beantwoorden van vragen en leveren van ondersteuning op het gebied van hun eigen ontwikkelde software zijn aan de orde van de dag. Na een gedegen interne opleiding vallen ook testwerkzaamheden en beheertaken in jouw takenpakket evenals het verrichten van implementaties. Zo ben jij er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan in deze veelzijdige functie!

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Support Medewerker IT. Als geen ander streef jij naar een uitmuntende dienstverlening. Onderdeel van die goede dienstverlening is een optimale samenwerking met jouw collega’s. Je doet de dingen graag samen. Je bent iemand die een positieve bijdrage levert aan de teamsfeer. Daarnaast ben je leergierig, niet bang om vragen te stellen en heb je zin om veel nieuwe applicaties te leren kennen.

Wat breng je mee?

  • Een MBO/HBO opleiding richting ICT
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Representatief
  • Klantgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een marktconform salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Moderne werkplek bij een innovatief, duurzaam en gepassioneerd bedrijf
  • Gezellige collega’s en dito werksfeer
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 208

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.