Support Medewerker (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Support Medewerker (m/v) voor een opdrachtgever in Swifterbant

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier verzorgen ze digitale diensten in de particuliere én zakelijke markt. Hier liggen flexibiliteit en klantenbinding centraal om zo kwalitatieve en hoogwaardige producten af te leveren aan de eindgebruikers. Optimale klanttevredenheid staat hierbij hoog in het vaandel. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Support Medewerker.

Over de functie

Je gaat als Support medewerker onder andere aan de slag met het vastleggen van klantverzoeken, tijdige identificatie van kwesties die doorgeleid moeten worden naar de geavanceerde supportdesk en natuurlijk het bevorderen van de klanttevredenheid. Jouw belangrijkste uitdaging als Support Medewerker zal zijn om zoveel mogelijk tickets op te lossen en het bord zo leeg mogelijk te houden.

Wat breng je mee

  • Minimaal een MBO diploma met een sterk technisch accent
  • Je houdt ervan om mensen te woord te staan en te helpen met hun problemen
  • Je houdt ervan om zaken uit te zoeken, je bent nieuwsgierig, kunt problemen analyseren en hier helder over communiceren
  • Je bent in staat om georganiseerd te werken en prioriteiten te stellen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwardenpakket
  • Moderne werkomgeving
  • Een afwisselende en zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken met een team van gedreven collega’s

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1651

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!