Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een inspirerende opdrachtgever in Leusden zoekt Greenmonkeys B.V. een Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Innovatie, deskundigheid, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn kernwoorden bij dit bedrijf. Ze helpen diverse bedrijven om bedrijfsprocessen te beheren en hebben daarvoor een slim systeem gebouwd. Deze software helpt verschillende marktsegmenten om meer geautomatiseerd te werken. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Support Medewerker.

Over de functie

In deze functie als Support Medewerker ga jij met je gedrevenheid en analytisch vermogen technische ondersteuning bieden aan de partners en eindgebruikers van het product. Als Support Medewerker zoek je proactief naar manieren om de klant te helpen en bedenk je hoe je daar alleen of met collega’s vorm aan kunt geven.

Ook ga je vorm geven aan verbetering van de support processen en ontwikkel je kennisdocumenten. De functie is afwisselend, na een gedegen inwerkperiode heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Het vergt veel van je communicatieve vaardigheden in combinatie met technische kennis en overtuigingsvermogen.

De supportafdeling is essentieel voor de klanttevredenheid. Ben jij secuur en accuraat? Laat het ons weten en we helpen je graag aan deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • Technische Bedrijfskunde of soortgelijke HBO opleiding
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Service gericht en stressbestendig

Wat krijg je ervoor terug?

  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Enthousiaste collega’s met veel kennis
  • Ruimte voor persoonlijke groei door middel van scholing

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 460

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.