Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een inspirerende opdrachtgever in Leusden zijn wij opzoek naar een Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Innovatie, deskundigheid, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn kernwoorden bij dit bedrijf. Ze helpen diverse bedrijven om bedrijfsprocessen te beheren en hebben daarvoor een slim systeem gebouwd. Deze software helpt verschillende marktsegmenten om meer geautomatiseerd te werken.

Dit brengt veel uitdagingen met zich mee en daarom zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega.

Over de functie

In deze functie ga jij met je gedrevenheid en analytisch vermogen technische ondersteuning bieden aan de partners en eindgebruikers van het product. Als Support Medewerker zoek je proactief naar manieren om de klant te helpen en bedenk je hoe je daar alleen of met collega’s vorm aan kunt geven.

Ook ga je vorm geven aan verbetering van de support processen en ontwikkel je kennisdocumenten. De functie is afwisselend, na een gedegen inwerkperiode heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Het vergt veel van je communicatieve vaardigheden in combinatie met technische kennis en overtuigingsvermogen.

De supportafdeling is essentieel voor de klanttevredenheid. Ben jij secuur en accuraat? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze leuke baan!

Wat breng je mee?

  • Technische Bedrijfskunde of soortgelijke HBO opleiding
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Service gericht en stressbestendig

Wat krijg je ervoor terug?

  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Enthousiaste collega’s met veel kennis
  • Ruimte voor persoonlijke groei door middel van scholing

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer: 460