Support Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle is Greenmonkeys op zoek naar een Support Specialist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is er in gespecialiseerd om complexe zaken eenvoudig te maken. Ze zorgen met hun producten voor een efficiëntere samenleving. De producten van deze opdrachtgever worden door de nationale en internationale markt gebruikt. Hierbij staan duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Support Specialist.

Over de functie

Als Support Specialist ga je een veelzijdige positie vervullen binnen deze innovatieve organisatie. Je gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team. Je bent onder andere verantwoordelijk voor technische ondersteuning, storingsanalyses, testwerkzaamheden, beheertaken en aanvragen die vanuit de eerste lijn binnenkomen en daar niet opgelost kunnen worden.

Ook ben je het aanspreekpunt van buitenlandse distributeurs. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is daarvoor een must én met Duits heb je een streepje voor! Het beheren van de klantportefeuille van zowel bestaande business al new business behoort ook tot je werkzaamheden. Jij weet als geen ander wat er nodig is om een goede relatie op te bouwen, klanten te adviseren én te behouden.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Laat een berichtje achter bij Greenmonkeys en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met sterk technisch accent
  • Relevante aantoonbare werkervaring
  • Goede communicatieve vaardigheden 
  • Klant- en oplossingsgericht kunnen werken

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werkplek bij een innovatief, duurzaam en gepassioneerd bedrijf
  • Werken met een team van gezellige, gedreven techneuten
  • Budget voor professionele ontwikkeling


Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 289

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!