Support Specialist (m/v)

Introductie

Voor een innoverende opdrachtgever in de regio Zwolle zijn wij op zoek naar een Support Specialist (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is er in gespecialiseerd om complexe zaken eenvoudig te maken. Ze zorgen met hun producten voor een eenvoudigere, efficiëntere samenleving. De producten van deze opdrachtgever worden door de nationale en internationale markt gebruikt en ook de internationale markt breidt enorm uit. Naast dit alles heeft dit bedrijf duurzaamheid, inzicht, betrouwbaarheid, en innovatie hoog in het vaandel staan.

Over de functie

Als Support Specialist ga jij een veelzijdige positie vervullen binnen de organisatie. Je gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de ondersteuning, storingsanalyses, testwerkzaamheden, beheertaken en aanvragen die vanuit de eerste lijn binnenkomen en daar niet opgelost kunnen worden.

Ook ben je het aanspreekpunt van buitenlandse distributeurs. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is daarvoor een must én met Duits heb je een streepje voor!

Het beheren van de klantportefeuille van zowel bestaande business al new business behoort tot je werkzaamheden. Jij weet als geen ander wat er nodig is om een goede relatie op te bouwen, klanten te adviseren én te behouden.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie met vrijheid én verantwoordelijkheid? Laat dan je gegevens achter en we vertellen je graag meer over deze mooie baan!

Wat breng je mee

• HBO diploma met sterk technisch component
• Relevante aantoonbare werkervaring
• Goede communicatieve vaardigheden en klant- en oplossingsgericht kunnen werken

Wat krijg je ervoor terug

• Een marktconform salaris
• Goede secundaire voorwaarden
• Werkplek bij een innovatief, duurzaam, gepassioneerd bedrijf
• Gezellige collega’s en dito werksfeer

Contact

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer: 289-1