Supportmedewerker (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Supportmedewerker (m/v) voor een opdrachtgever in Kampen

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het verstrekken IT-solutions en hebben ze deze met succes al bij talloze klanten geïntegreerd. Als leverancier leggen ze een grote nadruk op het overnemen van digitale verantwoordelijkheid voor hun klanten. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Supportmedewerker.

Over de functie

Als Supportmedewerker ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van 1e lijns klantvragen. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen en dat je oplossingsgericht te werk gaat. Hierbij maak je gebruik van je kennis en ervaring met IT-systemen en -toepassingen.

Je luistert goed naar het probleem en vertaalt dit door naar een optimale software instelling en uitleg. Hiervoor ben je servicegericht, heb je technisch inzicht en ben je enthousiast.

Heb jij kennis van ICT en vind jij het leuk om andere mensen te helpen met hun ICT gerelateerde problemen? Dan heeft Greenmonkeys de perfecte uitdaging voor jou!

Wat neem je mee

  • Een afgeronde MBO opleiding richting IT
  • Communicatief sterk en zeer klantvriendelijk
  • Handig is met Hardware en Software
  • Flexibele instelling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een uitdagende functie als spil in het web van de 1e lijns helpdesk
  • Cursussen en opleidingen worden geboden
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een baan met veel afwisselende werkzaamheden en verantwoordelijkheid

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1645

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!