Systeem-en Netwerkbeheerder (m/v)

Introductie

Voor een gerenommeerde opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys B.V. een Systeem- en netwerkbeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het verbinden van data en verantwoordelijk voor het systeem- en netwerkbeheer in diverse branches. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Systeem- en netwerkbeheerder.

Over de functie

In deze veelzijdige functie als Systeem- en Netwerkbeheerder ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werkzaamheden en biedt je ondersteuning aan collega’s in je team. Je bent het aanspreekpunt voor (complexe) IT-vraagstukken bij de opdrachtgever en daarnaast bewaak en lever je een actieve bijdrage aan de toekomstbestendigheid van hun technische omgeving. Door je hands-on ervaring ben je een sparringpartner voor collega’s en kan je snel schakelen tussen meerdere aandachtsgebieden.

Hiervoor ben je in het bezit van goede communicatieve skills en heb je een brede hard- en softwarekennis. Ook heb je interesse in informatiebeveiliging en zijn onder andere ITIL en Prince2 je niet onbekend.

Ben jij de nieuwe systeemdeskundige die zijn/haar kennis en expertise wil komen inzetten? Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van IT en neem je graag alle IT zorg uit handen van de opdrachtgever? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde MBO-4 opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met MS besturingssystemen in een soortgelijke functie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Flexibele en gemotiveerde instelling
  • Teamplayer

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een uitdagende en zelfstandige functie in een sterk groeiende onderneming
  • Fijne werkplek in een enthousiast team van specialisten
  • Eigen inbreng en wordt zeer gewaardeerd

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 518

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.